Mike Pompeo va participa la o conferinţă pe tema situaţiei din Libia

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, va participa pe 19 ianuarie la Berlin la o conferinţă internaţională pe tema situaţiei din Libia, a informat Morgan Ortgaus, purtător de cuvânt al Departamentului american de Stat, citat de agenţia rusă de presă TASS.

202 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo va participa la o conferinţă pe tema situaţiei din Libia

Mike Pompeo va participa la o conferinţă pe tema situaţiei din Libia

„Secretarul de Stat Michael R. Pompeo se va deplasa la Berlin pe 19 ianuarie pentru a participa la o conferinţă internaţională găzduită de Germania cu privire la Libia, ca parte a planului în trei puncte al reprezentantului special al ONU pentru Libia, prezentat în faţa Consiliului de Securitate al ONU”, a declarat Ortagus.

Pe 19 ianuarie, o conferinţă internaţională privind situaţia din Libia va avea loc la Berlin. Premierul libian, Fayez al-Sarraj şi liderul Armatei Naţionale Libiene (LNA), Khalifa Haftar vor participa la acest eveniment. Lideri din Rusia, Algeria, Marea Britanie, Egipt, Emiratele Arabe Unite, China, Turcia şi Franţa vor participa la conferinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
mike pompeo,
libia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici