Miliardarul Ross Perot, fost candidat la funcţia de preşedinte al SUA, a decedat

Miliardarul american Ross Perot, fost candidat pentru postul de preşedinte al Statelor Unite, a decedat la vârsta de 89 de ani, informează site-ul agenţiei Associated Press.

1909 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Ross Perot, fost candidat la funcţia de preşedinte al SUA, a decedat

Miliardarul Ross Perot, fost candidat la funcţia de preşedinte al SUA, a decedat

Ross Perot a decedat marţi, la vârsta de 89 de ani, a declarat James Fuller, purtătorul de cuvânt al familiei.

Ross Perot a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din Statele Unite prin afacerile companiei de servicii computerizate Electronic Data Systems.

În anul 1992, Ross Perot s-a înscris în cursa prezidenţială ca independent, candidând împotriva lui George H.W. Bush şi a lui Bill Clinton. Perot a obţinut 19% din voturi, cel mai important scor al unui independent în 80 de ani. Partidul Republican i-a atribuit lui Ross Perot înfrângerea lui George H. W. Bush.

Taguri:
sua,
perot,
deces

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici