Milioane de brazilieni pe întuneric, din cauza unei pene de electricitate

O pană de electricitate s-a produs în principalele oraşe din Brazilia, lăsând fără energie electrică zeci de milioane de oameni, informează BBC News online.

26 afișări
Imaginea articolului Milioane de brazilieni pe întuneric, din cauza unei pene de electricitate

Milioane de brazilieni pe întuneric, din cauza unei pene de electricitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întreruperi ale alimentării cu electricitate au avut loc în Sao Paulo şi Rio de Janeiro, paralizând circulaţia metroului, semafoarele, iluminatul străzilor, ascensoarele şi porţile electrice.

Autorităţile braziliene au avut nevoie de câteva ore pentru remedierea problemei. Cauza ar putea fi o defecţiune la hidrocentrala Itaipu.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost întreruptă în Rio de Janeiro şi Sao Paulo, iar numeroşi călători au rămas blocaţi în tuneluri, fiind nevoiţi să ajungă pe jos în staţii.

Din cauza defecţiunii la hidrocentrala Itaipu, a fost întreruptă scurt timp şi furnizarea de electricitate către Paraguay.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici