Milionarul american găsit vinovat de crimă de gradul întâi: „I-am ucis pe toţi, desigur”

  • Moştenitorul imobiliar american Robert Durst, subiectul documentarului HBO The Jinx, a fost condamnat pentru uciderea celei mai bune prietene, Susan Berman.
  • Durst şi-a ucis prietena pentru ca aceasta să nu vorbească cu poliţia despre dispariţia soţiei sale.
  • Femeia în vârstă de 55 de ani a fost găsită împuşcată în cap în casa ei din Beverly Hills.
  • Durst ar fi ucis trei persoane şi urmează să fie condamnat pe 18 octombrie.
8717 afișări
Imaginea articolului Milionarul american găsit vinovat de crimă de gradul întâi: „I-am ucis pe toţi, desigur”

Robert Durst, milionarul american, a fost găsit vinovat de crimă de gradul întâi. „I-am ucis pe toţi, desigur”

La finalul documentarului The Jinx, Durst a uitat microfonul deschis şi a spus: „Ce naiba am făcut? I-am ucis pe toţi, desigur”. Cu câteva ore înainte de difuzarea ultimului episod, autorităţile l-au arestat pe Durst în New Orleans pentru asasinarea lui Berman. 

La scurt timp după verdictul de vineri, familia soţiei dispărute a emis o declaraţie prin care a cerut procurorilor din judeţul Westchester din New York să-l judece pe Durst, potrivit BBC.

Procurorii l-au numit pe Durst, în vârstă de 78 de ani, „psihopat narcisist”. Acesta se pare că va muri în închisoare. „Sistemul de justiţie din Los Angeles a servit în cele din urmă familiei Berman. Acum este timpul ca Westchester să facă acelaşi lucru şi pentru familia McCormack".

Susan Berman a fost redactor de crime şi a acţionat în calitate de purtător de cuvânt al lui Durst când a devenit suspect de dispariţia soţiei sale.

Soţia lui Durst, Kathleen McCormack, studentă la medicină, a dispărut în 1982 şi se presupune că a murit.

Procurorii susţin că Durst a ucis de fapt trei persoane, cele două femei şi un vecin în vârstă, Morris Black, care a descoperit identitatea lui Durst în 2001 în timp ce se ascundea în Texas.

Durst este un membru înstrăinat al uneia dintre cele mai bogate şi mai puternice dinastii imobiliare din New York. Fratele său Douglas Durst, care a depus mărturie la proces, a declarat instanţei: „Ar vrea să mă omoare”.
 
Durst urmează să fie condamnat pe 18 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici