Un militar american staţionat în Coreea de Sud a fost diagnosticat cu noul coronavirus

  • Un militar american staţionat la Baza Carroll din Coreea de Sud a fost diagnosticat cu noul coronavirus.
  • Acesta este primul membru al serviciilor SUA care este infectat cu Covid-19.
  • Anunţul a fost făcut miercuri de către Forţele Armate americane din Coreea de Sud (USFK), transmite CNBC.
676 afișări
Imaginea articolului Un militar american staţionat în Coreea de Sud a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Baza Carroll este situată la o distanţă de aproximativ 22 de kilometri de oraşul sud-coreean Daegu, locul în care au fost confirmate cele mai multe cazuri de infecţie cu Covid-19 din Coreea de Sud. De asemenea, militarul a vizitat şi baza Walker, aceasta aflându-se la aproximativ patru kilometri de Daegu.

Soldatul în vârstă de 23 de ani a fost pus în carantină la domiciliul său aflat în afara bazei militare, potrivit USFK. Totodată, oficialii din cadrul forţelor armate au adăugat că încearcă să afle cu cine a intrat în contact tânărul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici