Militarul israelian care a împuşcat un palestinian a fost arestat

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a anunţat luni arestarea unui militar israelian care a fost filmat în timp ce trăgea, de la mică distanţă, cu gloanţe de cauciuc asupra unui palestinian arestat de armată.

13 afișări
Imaginea articolului Militarul israelian care a împuşcat un palestinian a fost arestat

Militarul israelian care a împuşcat un palestinian a fost arestat

"Militarul a fost arestat pentru a fi interogat. La finalul anchetei vor fi luate măsuri", a declarat acesta fără a preciza natura sancţiunilor pe care le riscă soldatul.

Potrivit imaginilor înregistrate de un sătean şi date publicităţii de asociaţia B'Tselem, soldatul ţinteşte piciorul unui manifestant arestat, cu cătuşe la mâini şi legat la ochi, în timp ce un locotenent-colonel israelian îl ţine de braţ.

Manifestantul, Ashraf Abou Rahma (27 de ani) a fost rănit uşor la picior, potrivit B'Tselem.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici