Ministerul Apărării a donat Republicii Moldova echipamente medicale de protecţie

Ministerul Apărării a donat Republicii Moldova un lot de echipamente medicale de protecţie, constând în 1.000 viziere, 9.000 cutii cu mănuşi, 2.000 ochelari de protecţie din plastic, 3 milioane de măşti chirurgicale, precum şi 500 mii de măşti de protecţie.

90 afișări
Imaginea articolului Ministerul Apărării a donat Republicii Moldova echipamente medicale de protecţie

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că donează Ministerului Apărării din Republica Moldova materiale de resort medical în valoare de 7.302.836,95 lei, în baza Contractului de donaţie între Statul român prin Ministerul Finanţelor şi Ministerul Apărării al Republicii Moldova, din 29 decembrie 2022, în scopul continuării măsurilor constante de sprijin ale României pentru Republica Moldova.

Donaţia constă în 1.000 viziere, 9.000 cutii cu mănuşi, 2.000 ochelari de protecţie din plastic, 3 milioane de măşti chirurgicale, precum şi 500 mii de măşti de protecţie.

Astfel, reprezentanţii MApN vor preda materialele medicale către omologii lor din Republica Moldova la punctul de control trecere frontieră Leuşeni-Albiţa, în zilele de 19 şi 20 ianuarie.

„Transportul bunurilor materiale de la Centrul de logistică medicală şi de la depozitul sanitar Nord-Sebeş la punctul de control trecere frontieră Leuşeni-Albiţa, se execută prin grija Comandamentului Logistic întrunit din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, iar operaţiunile de export/donaţie şi predare a bunurilor către reprezentanţii Republica Moldova se desfăşoară cu sprijinul CN Romtehnica SA”, transmite Ministerul Apărării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici