Miniştrii de Finanţe ai Chinei şi Japoniei se vor întâlni în Beijing în data de 31 august

Ministrul de Finanţe japonez, Taro Aso şi omologul său chinez Liu Kun vor avea o întâlnire oficială la Beijing în data de 31 august, în încercarea de a îmbunătăţi relaţiile bilaterale în contextul tensiunilor comerciale dintre China şi Statele Unite, relatează Reuters.

128 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de Finanţe ai Chinei şi Japoniei se vor întâlni în Beijing în data de 31 august

Miniştrii de Finanţe ai Chinei şi Japoniei se vor întâlni în Beijing în data de 31 august

Cei doi diplomaţi vor discuta în principal despre cooperarea financiară, a declarat un oficial japonez.

De asemenea, este posibil ca prim-miniştrii celor două ţări să organizeze o întâlnire separată în cadrul căreia să discute despre situaţia dintre China şi Statele Unite, relatează agenţia Kyodo.

Anunţul întâlnirii vine la o zi după ce negocierile dintre diplomaţii americani şi cei chinezi legate de răboiul comercial s-au încheiat fără o concluzie sau un acord.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici