Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas De Maiziere: Nu există dovezi că vreo organizaţie teroristă ar fi implicată în atacul de la Munchen

Autorităţile germane nu au depistat nicio legătură între autorul atacului de la Munchen şi vreo organizaţie teroristă internaţională, a declarat sâmbătă după-amiază ministrul de Interne al Germaniei, Thomas De Maiziere, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

1000 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas De Maiziere: Nu există dovezi că vreo organizaţie teroristă ar fi implicată în atacul de la Munchen

Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas De Maiziere: Nu există dovezi că vreo organizaţie teroristă ar fi implicată în atacul de la Munchen

"Nu există niciun indiciu privind implicarea vreunei organizaţii teroriste internaţionale" în atacul de la Munchen, a spus De Maiziere.

Ministrul german de Interne a precizat că a discutat cu toţi şefii serviciilor de securitate, explicând că autorul atacului, un adolescent de 18 ani, nu figura în registrele autorităţilor.

De Maiziere a explicat că părinţii adolescentului au venit în Germania din Iran la sfârşitul anilor 1990, ca solicitanţi de azil.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici