Ministrul olandez de Externe: Dovezile arată că Rusia ar fi implicată direct în doborârea avionului MH17

Dovezile găsite de anchetatorii olandezi sugerează că Rusia ar fi fost implicată direct în doborârea avionului malaezian MH17, a declarat vineri ministrul olandez de Externe, Stef Blok, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1571 afișări
Imaginea articolului Ministrul olandez de Externe: Dovezile arată că Rusia ar fi implicată direct în doborârea avionului MH17

Ministrul olandez de Externe: Dovezile arată că Rusia ar fi implicată direct în doborârea avionului MH17

Dovezile găsite "arată o implicare directă a Rusiei", a afirmat Stef Blok. Acesta va participa la o şedinţă de urgenţă cu cabinetul olandez privind zborul MH17.

Este cea mai gravă acuzaţie adusă de un politician olandez, privind incidentul.

Avionul Boeing 777, care călătorea de la Amsterdam la Kuala Lumpur, a fost doborât în zona ucraineană de conflict, la data de 17 iulie 2014. Toţi cei 298 de oameni care se aflau la bord au murit în urma incidentului.

Anchetatorii olandezi au anunţat joi că racheta care ar fi doborât avionul ar fi fost lansată de un sistem al armatei ruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici