Ministrul rus de Externe: SUA nu au nicio intenţie să se retragă din Siria, în pofida declaraţiilor de la Washington

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat, marţi, că Statele Unite nu au nicio intenţie să părăsească Siria, în pofida declaraţiilor de la Washington potrivit cărora forţele americane din această ţară ar urma să fie fie retrase, informează agenţia de ştiri Tass.

925 afișări
Imaginea articolului Ministrul rus de Externe: SUA nu au nicio intenţie să se retragă din Siria, în pofida declaraţiilor de la Washington

Ministrul rus de Externe: SUA nu au nicio intenţie să se retragă din Siria, în pofida declaraţiilor de la Washington

Aflat într-o vizită la Beijing, Lavrov a vorbit şi despre summitul miniştrilor de Externe ai statelor puternic industrializate (G7), care a avut loc recent la Toronto.

Cu această ocazie, statele puternic industrializate (G7) au anunţat că ar putea impune noi sancţiuni la adresa Rusiei în legătură cu conflictul din estul Ucrainei şi au acuzat Moscova că destabilizează situaţia internaţională.

"Cât priveşte rezultatul întrevederii miniştrilor de Externe la Toronto, desigur, conotaţiile rusofobe sunt evidente", a declarat Serghei Lavrov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici