Ministrul venezuelean al Industriei, acuzat în SUA pentru trafic de droguri

Guvernul Statelor Unite a anunţat că ministrul venezuelean al Industriei, Tareck Zaidan El Aissami Maddah, a fost inculpat pentru încălcarea sancţiunilor care i s-au impus în urmă cu doi, fiind acuzat de trafic de droguri, relatează site-ul agenţiei Reuters.

364 afișări
Imaginea articolului Ministrul venezuelean al Industriei, acuzat în SUA pentru trafic de droguri

Ministrul venezuelean al Industriei, acuzat în SUA pentru trafic de droguri

Acesta a încălcat sancţiunile impuse în februarie 2017 prin angajarea unor companii americane care să îi ofere servicii de transport aerian privat, inclusiv întoarcerea din Rusia în Venezuela pe 23 februarie.

Potrivit Bloomberg, omul de afaceri Samark Jose Lopez Bello, asociatul lui El Aissami, a fost de asemenea sancţionat de Departamentul de Trezorerie al SUA.

El Aissami şi Lopez Bello nu se află în prezent în custodia autorităţilor americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici