Mircea Geoană a semnat în Cartea de Condoleanţe deschisă pentru Turcia la NATO

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a semnat, joi, în Cartea de condoleanţe deschisă la Delegaţia Permanentă a Turciei la NATO.

215 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană a semnat în Cartea de Condoleanţe deschisă pentru Turcia la NATO

Sursa foto: MediafaxFoto

„Turcia trece printr-un moment extrem de dificil, iar sprijinul aliaţilor şi partenerilor este o expresie firească a solidarităţii noastre. Acesta va continua şi în următoarele zile”, a spus, joi seara, pe Facebook, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Acesta a transmis joi câteva gânduri în Cartea de condoleanţe deschisă la Delegaţia Permanentă a Turciei la NATO.

„Sunt rânduri pe care nu mi-am dorit să le scriu, dar care exprimă convingerea mea sinceră că poporul turc este mai puternic decât această calamitate şi că va găsi resursele să depăşească acest moment cumplit”, a mai spus Geoană.

Numărul total de morţi din Turcia şi Siria în urma cutremurelor de luni a trecut de 20.000 până în prezent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici