Mitt Romney anunţă o "curăţenie" în cadrul Secret Service în cazul în care va fi ales

Candidatul favorit în cursa republicană pentru alegerile prezidenţiale americane, Mitt Romney, a afirmat miercuri că, dacă va fi ales, va face "curăţenie" în cadrul Secret Service şi va îndepărta agenţii implicaţi recent în scandalul de prostituţie din Columbia.

71 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney anunţă o "curăţenie" în cadrul Secret Service în cazul în care va fi ales

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi face curăţenie în casă", a declarat Romney în timpul unei emisiuni radio, în momentul în care a fost întrebat despre cum va gestiona scandalurile care implică şefia statului.

"Cel mai bun lucru de făcut este să îndepărtez persoanele care au trădat încrederea poporului şi au preferat să se amuze punând interesele proprii mai sus decât pe cele ale naţiunii", a adăugat republicanul.

Cel puţin zece militari şi 11 agenţi ai Secret Service, poliţia de elită responsabilă cu protecţia preşedintelui Statelor Unite, ar putea fi implicaţi într-un scandal de prostituţie în Columbia.

Veniţi în Cartagena pentru a pregăti dispozitivele de protecţie a preşedintelui Obama pentru Summitul Americilor, ei sunt bănuiţi că au întreţinut relaţii cu mai multe prostituate în această staţiune balneară.

Într-un interviu precedent, Mitt Romney a afirmat totuşi că îşi menţine încrederea în directorul Secret Service, Mark Sullivan.

"Suntem o naţiune condusă de lege mai înainte de toate, preşedintele are încredere în şeful Secret Service, la fel ca şi mine. Sunt convins că va fi luată o decizie bună pentru a remedia această situaţie care a dezamăgit pe toată lumea şi care este total neobişnuită pentru acest serviciu", a declarat Mitt Romney.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici