Scandalul de prostituţie din Columbia: Doi agenţi au părăsit Secret Service, iar un altul este pe punctul de a fi concediat

Doi agenţi ai Secret Service au renunţat la poziţiile pe care le deţineau în această poliţie de elită care răspunde de protecţia preşedintelui Statelor Unite, în urma scandalului sexual din Columbia, un al treilea agent fiind pe punctul de a fi concediat, conform unor surse oficiale.

400 afișări
Imaginea articolului Scandalul de prostituţie din Columbia: Doi agenţi au părăsit Secret Service, iar un altul este pe punctul de a fi concediat

Scandalul de prostituţie din Columbia: Doi agenţi au părăsit Secret Service, iar un altul este pe punctul de a fi concediat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din cei 11 membri ai Secret Service suspendaţi şi anchetaţi în acest scandal, "un membru din conducere a fost autorizat să se pensioneze, un altul este pe cale de a fi concediat (...), iar un al treilea, un agent cu rang, a demisionat", a precizat Secret Service într-un comunicat.

"Ceilalţi opt angajaţi sunt încă suspendaţi" pe durata anchetei interne, conform aceleiaşi surse.

Această anchetă "va fi completă, justă, şi vor fi utilizate toate tehnicile de investigaţie de care agenţii noştri dispun", a menţionat această poliţie federală de elită, menţionând "folosirea detectorului de minciuni, interogări ale angajaţilor implicaţi şi ale martorilor, interogări conduse de biroul nostru (de inspecţie internă) din Cartagena, în Columbia".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici