Mobilizare generală în Serbia, după ce un pedofil a răpit o fată de 12 ani. Sute de poliţişti şi voluntari îi caută pe cei doi

În Serbia, oamenii s-au mobilizat şi au pornit o întreagă vânătoare pentru găsirea unui pedofil acuzat că ar fi răpit o fată de 12 ani, relatează Euro News.

1677 afișări
Imaginea articolului Mobilizare generală în Serbia, după ce un pedofil a răpit o fată de 12 ani. Sute de poliţişti şi voluntari îi caută pe cei doi

Sursa: Profimedia

Cazul a scandalizat Serbia, iar locuitorii şi-au unit forţele pentru a o găsi pe Monika, fata de 12 ani răpită de pedofil, potrivit Euro News. Peste 220 de poliţişti au fost trimişi într-o zonă împădurită din estul ţării, unde perechea formată de agresor şi victimă a fost văzută ultima dată.
 
„Pe baza dovezilor obţinute până la acest moment, credem că autorul infracţiunii este Ninoslav Jovanovic din Malca”, a declarat directorul poliţiei din Serbia, Vladimir Rebic. „Amprentele şi indiciile găsite într-un vehicul furat de către acesta demonstrează că Monika era cu el.” Ruccsacul fetei a fost descoperit în altă parte.
 
Suspectul în vârstă de 46 de ani a fost eliberat din închisoare recent, după ce a stat 12 ani după gratii pentru tentativă de viol asupra unei tinere. El a mai fost închis şi pentru hărţuirea femeilor pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici