Moldoveancă pusă sub acuzare pentru huliganism şi blocarea trenurilor la Bălţi

O femeie în vârstă de 58 de ani din Bălţi, care a întrebat un mecanic de locomotivă de ce nu circulă trenurile pe ruta Bălţi - Ungheni, a fost reţinută de poliţie şi pusă sub acuzare pentru huliganism şi blocarea traficului feroviar, informează PROTV Chişinău.

42 afișări
Imaginea articolului Moldoveancă pusă sub acuzare pentru huliganism şi blocarea trenurilor la Bălţi

Moldoveancă pusă sub acuzare pentru huliganism şi blocarea trenurilor la Bălţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Agafia Copacinschii a întrebat un mecanic de locomotivă unde este trenul către Ungheni, fiind imediat reţinută de poliţie, care a afirmat că femeia se afla între liniile de cale ferată şi blochează traficul.

"Nici n-am apucat să vorbesc, pentru că m-au apucat poliţiştii şi m-au târât", a povestit ea, adăugând că se afla pe peron în momentul în care a fost reţinută pentru "provocare".

Femeia a precizat că unul dintre ofiţerii de poliţie i-a declarat că sacoşa pe care o avea asupra ei - cu sigla unui supermarket din România, asemănătoare cu cea a Partidului Liberal-Democrat - ar fi fost dovada provocării.

Fiica femeii, care a telefonat la secţia de poliţie pentru a afla ce se întâmplă cu mama ei, a fost informată că aceasta este reţinută pentru că "face politică".

Comisariatul de poliţie din Bălţi a afirmat că femeia a comis o contravenţie, "ieşind înaintea trenului". În procesul-verbal de reţinere, poliţia a precizat că femeia a blocat traficul feroviar şi i-a bruscat pe poliţişti în timpul reţinerii, ea urmând să fie judecată într-o procedură administrativă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici