Moment de reculegere în toată Italia pentru comemorarea victimelor coronavirusului

Italia se înscrie pe lista celor mai afectate state din lume din cauza pandemiei de coronavirus, cu peste 100.000 de cazuri.

697 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere în toată Italia pentru comemorarea victimelor coronavirusului

Moment de reculegere în toată Italia pentru comemorarea victimelor coronavirusului

 

Potrivit presei italiene, Asociaţia primarilor italieni a decis că astăzi, oraşele din Italia vor ţine un moment de reculegere, steagurile vor fi coborâte pentru a comemora victimele coronavirusului. De asemnea, şi Vaticanul va lua parte la acest tribut.

Infecţiile din ultimele 24 de ore au totalizat 4.050 de noi cazuri, comparativ 5.217 în ziua precedentă, au declarat autorităţile de protecţie civilă la conferinţa de presă zilnică de la Roma. Aceasta este cea mai mică creştere din 17 martie. Decesele cauzate de boală au crescut luni cu 812, comparativ cu 756 duminică, ceea ce a însumat un total de 11.591. Italia are în total 101.739 de cazuri, cele mai multe după SUA.
 
Oraşele şi oraşele italiene din întreaga ţară vor coborî steagurile şi vor ţine un minut de reculegere marţi pentru a comemora victimele coronavirusului, potrivit asociaţiei primarilor italieni.
 
„Astăzi, în solidaritate cu Italia, Cetatea Sfântă îşi va coborî steagurile la jumătate , de durere, pentru a-şi exprima apropierea de victimele pandemiei din Italia şi din lume, de propriile familii şi de cei care se luptă cu generozitate pentru a-i pune capăt.", au declarat oficialii Vaticanului printr-un comunicat de presă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici