MONITORUL APĂRĂRII | Benjamin Netanyahu, încercări pentru evitarea alegerilor anticipate: Premierul Israelului insistă ca Avigdor Lieberman să accepte o coaliţie / Ce transmite Donald Trump

Benjamin Netanyahu, liderul partidului Likud şi premierul în exerciţiu al Israelului, i-a cerut din nou luni seară lui Avigdor Lieberman, preşedintele partidului Yisrael Beiteinu, să se alăture coaliţiei sale, pentru a evita convocarea alegerilor parlamentare anticipate.

1041 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Benjamin Netanyahu, încercări pentru evitarea alegerilor anticipate: Premierul Israelului insistă ca Avigdor Lieberman să accepte o coaliţie / Ce transmite Donald Trump

Netanyahu insistă ca Avigdor Lieberman să accepte o coaliţie, pentru evitarea alegerilor anticipate

"Fac tot posibilul pentru a forma un guvern de dreapta şi a evita alegeri anticipate care ar costa miliarde de shekeli", a declarat Benjamin Netanyahu în cursul unei conferinţe de presă organizate luni seară la sediul Knessetului, informează cotidianul Times of Israel.

Benjamin Netanyahu, liderul partidului de centru-dreapta Likud, susţine că Avigdor Lieberman, liderul formaţiunii Yisrael Beiteinu (Israel Casa Noastră), este vinovat de impasul negocierilor politice.

"Nu există niciun motiv să ajungem la noi alegeri şi să paralizăm ţara încă un an şi jumătate. Există soluţii excelente şi, dacă există voinţă, criza se poate rezolva în două minute", a apreciat Netanyahu.

În contextul impasului negocierilor, partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, a depus o moţiune pentru dizolvarea Knessetului. Moţiunea a fost aprobaată luni în primă lectură.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici