MONITORUL APĂRĂRII | Lockheed Martin a obţinut un contract pentru livrarea de sisteme de rachete României

Lockheed Martin a semnat un contract pentru vânzarea de sisteme de rachete în România, Polonia şi Bahrain, anunţă compania americană şi Departamentul Apărării din Statele Unite.

2737 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Lockheed Martin a obţinut un contract pentru livrarea de sisteme de rachete României

Lockheed Martin a obţinut un contract pentru livrarea de sisteme de rachete României

„Divizia pentru rachete a companiei Lockheed Martin, situată în Grand Prairie (Texas), a primit un contract de 1.135.410.156 de dolari pentru vânzări militare în străinătate (P00010) (Polonia, Bahrain şi România) - contractul W31P4Q-18-C-0049 - destinat producţiei de Sisteme de lansare rachete teleghidate (Guided Multiple Launch Rocket Systems, GMLRS). Producţia va fi realizaată în Grand Prairie, Texas, estimându-se că finalizarea va fi pe 31 august 2021", a transmis Pentagonul.

Sistemul de lansare rachete teleghidate (GMLRS) este de tip sol-sol şi "poate fi mobilizat rapid, în orice condiţii meteo, permiţând atacuri precise cu rachete dincolo de razele de acţiune ale celor mai multe sisteme convenţionale", precizează compania Lockheed Martin.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici