MONITORUL APĂRĂRII | Un submarin nuclear rus a lansat patru rachete intercontinentale, în cadrul unui test

Un submarin rus cu propulsie nucleară a testat marţi, cu succes, patru rachete intercontinentale, lansate din Marea Albă, anunţă Flota militară Nordică a Rusiei, citată de site-ul agenţiei Tass.

14645 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Un submarin nuclear rus a lansat patru rachete intercontinentale, în cadrul unui test

BREAKING | Un submarin nuclear rus a lansat patru rachete intercontinentale, în cadrul unui test

Submarinul rus Iuri Dolgoruki a lansat marţi patru rachete intercontinentale Bulava, din Marea Albă. Rachetele au atins ţinte situate în Extremul Orient rus, în Poligonul Kura (Peninsula Kamceatka).

Rachetele ruse Bulava pot transporta focoase atomice şi au raze de acţiune de 9.300 de kilometri.

CITEŞTE continuarea în Monitorul Apărării şi Securităţii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici