Moscova - Madrid via Polul Nord. Efectele sancţiunilor: Un zbor de repatriere a diplomaţiilor ruşi a trebuit să facă un ocol de 15.000 de kilometri

Un avion trimis de la Moscova pentru a prelua diplomaţi ruşi expulzaţi din Grecia şi Spania a fost nevoit să facă un ocol de 15.000 de kilometri din cauza unei interdicţii de zbor din UE, relatează site-ul de urmărire a zborurilor FlightRadar24.

4576 afișări
Imaginea articolului Moscova - Madrid via Polul Nord. Efectele sancţiunilor: Un zbor de repatriere a diplomaţiilor ruşi a trebuit să facă un ocol de 15.000 de kilometri

Foto: FlightRadar24

"În timp ce Spania şi Grecia au făcut o excepţie unică pentru ca avionul să intre în spaţiul lor aerian, zborurile au navigat în jurul altor ţări care menţin interdicţii asupra zborurilor ruseşti", a precizat site-ul.

FlightRadar24 a mai precizat că lungimea totală a zborului a fost de 15.163 km, "la mică distanţă de cel mai lung zbor actual din lume între Singapore şi New York".

Avionul a fost nevoit să zboare spre Nord în prima parte trecând relativ aproape de Polul Nord.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici