Moscova promite că se va răzbuna pentru "atacul terorist" al Ucrainei asupra podului ce leagă Crimeea de Rusia

Ministerul rus de Externe a condamnat sâmbătă ceea ce a numit "atacul terorist" al Ucrainei asupra podului din Crimeea, afirmând că acesta a pus în pericol vieţile unor civili nevinovaţi, şi a promis represalii.

1459 afișări
Imaginea articolului Moscova promite că se va răzbuna pentru "atacul terorist" al Ucrainei asupra podului ce leagă Crimeea de Rusia

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"Nu poate exista nicio justificare pentru astfel de acţiuni barbare şi ele nu vor rămâne fără răspuns", a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, într-o postare pe Telegram, informează Reuters.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că armata a respins un atac cu rachete ucrainene asupra podului lung de 19 km care leagă Crimeea anexată ilegal în 2014 de Rusia prin strâmtoarea Kerci.

Ministerul a declarat că forţele ruse au doborât, de asemenea, mai multe drone ucrainene care vizau peninsula.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici