Muammar Kadhafi declară că nu se va "supune" şi cere poporului libian să opună rezistenţă

Liderul libian Muammar Kadhafi a declarat marţi că nu se va "supune", în pofida raidurilor violente ale NATO, şi a făcut apel la poporul libian să opună rezistenţă, într-un mesaj audio difuzat de televiziunea libiană.

443 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi declară că nu se va "supune" şi cere poporului libian să opună rezistenţă

Muammar Kadhafi declară că nu se va "supune" şi cere poporului libian să opună rezistenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În pofida bombardamentelor nu ne vom supune niciodată", a declarat colonelul Kadhafi, în timp ce NATO efectuează cele mai violente raiduri la Tripoli de la începutul operaţiunilor sale în Libia.

"Sunt în apropierea bombardamentelor dar sunt bine", a precizat el, făcând apel la "popor să opună rezistenţă".

"Să nu vă fie teamă! Înainte, înainte", a adăugat el, în mesajul adresat "poporului libian".

Kadhafi a avertizat ţările care participă la operaţiunile militare din Libia că nu vor putea "învinge niciodată un popor înarmat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici