Nancy Kissel, cunoscută drept "ucigaşa milkshake", judecată din nou

Procurorii din Hong Kong i-au intentat, miercuri, un nou proces lui Nancy Kissel, femeia cunoscută în toată lumea după "crima milkshake", iniţial condamnată la încisoare pe viaţă pentru uciderea soţului ei, un bogat bancher stabilit în fosta colonie britanică.

67 afișări
Imaginea articolului Nancy Kissel, cunoscută drept "ucigaşa milkshake", judecată din nou

Nancy Kissel, cunoscută drept "ucigaşa milkshake", judecată din nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kissel a fost condamnată la închisoare pe viaţă, însă, luna trecută, instanţa supremă din Hong Kong a dispus ca procesul ei să fie rejudecat, apreciind că la precedenta decizie s-a ajuns în baza unor vicii de procedură.

Primul ei proces a ţinut prima pagină în întreaga lume, Kissel fiind atunci acuzată că şi-a drogat soţul, după care i-a zdrobit capul, în luxosul apartament din Hong Kong în care locuiau.

Procurorii o acuză pe Kissel că şi-ar fi pregătit atent uciderea soţului, în noiembrie 2003. Femeia l-ar fi drogat mai întâi pe bărbat, punându-i sedative în milkshake, după care i-ar fi zdrobit capul cu un obiect ornamental din metal.

Femeia însă a susţinut că soţul ei a anunţat-o că vrea să divorţeze, că a atacat-o cu o bâtă de baseball şi că a încercat s-o oblige să accepte sexul anal, astfel că ea l-a ucis în legitimă apărare.

În timp ce procurorii l-au descris pe bărbat ca pe un tată iubitor, soţia lui a spus că fostul reprezentant al băncilor americane de investiţii Goldman Sachs şi Merrill Lynch era un mare consumator de alcool, că lua cocaină şi că îi cerea frecvent să facă sex oral şi anal.

Femeia a recunoscut şi că avea o aventură cu un electrician care se ocupa de casa de vacanţă a familiei din Vermont.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici