Nancy Pelosi: George W. Bush, un "ratat" care "nu are idei"

Preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Nancy Pelosi, l-a calificat joi pe preşedintele George W. Bush drept un "ratat" care "nu are idei", într-un interviu acordat postului american de televiziune CNN.

13 afișări
Imaginea articolului Nancy Pelosi: George W. Bush, un "ratat" care "nu are idei"

Nancy Pelosi: George W. Bush, un "ratat" care "nu are idei" (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Statelor Unite este un ratat, care a pierdut toată credibilitatea poporului american în ceea ce priveşte economia, războiul, problema energiei", a declarat Pelosi.

Ea a răspuns astfel la criticile dure adresate de George W. Bush preşedinţilor democraţi ai celor două Camere ale Congresului. El a atacat ritmul lent al agendei legislative, în condiţiile în care membrii Congresului se pregătesc de vacanţa de vară.

Camera Reprezentanţilor şi Senatul, cu o majoritate democrată, "încearcă să cureţe dezordinea (făcută de George Bush, n.red) odată şi încă odată şi încă odată" (...) Preşedintele ştie asta. Dar trebuie să spună ceva. Deoarece nu are idei", a precizat ea.

Nancy Pelosi, în vârstă de 68 de ani, a criticat în special decizia preşedintelui american de a ridica inderdicţiile pentru forajele petroliere în largul Statelor Unite.

"Avem în spate şapte ani şi jumătate de politică economică eronată, dusă de administraţie. Preşedintele recurge la diversiuni", a declarat Pelosi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici