Nancy Reagan, spitalizată din cauza unei fracturi de bazin

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Nancy Reagan, în vârstă de 87 de ani, a fost spitalizată în California după ce a suferit o fractură de bazin, a anunţat miercuri purtătoarea sa de cuvânt.

39 afișări
Imaginea articolului Nancy Reagan, spitalizată din cauza unei fracturi de bazin

Nancy Reagan, spitalizată din cauza unei fracturi de bazin (Imagine: Mediafax/AFP)

Văduva lui Ronald Reagan, preşedinte în perioada 1981-1989, a căzut săptămâna trecută la domiciliul său din Los Angeles, a precizat Joanne Drake, într-un comunicat.

O radiografie a arătat că ea suferă de o fractură de bazin şi de coccis, potrivit aceleiaşi surse. Reagan este spitalizată la centrul medical universitar al Universităţii California din Los Angeles (UCLA), denumit după soţul ei.

"Ea va rămâne la UCLA câteva zile, până ce medicii vor fi mulţumiţi de progresele sale, şi va reveni acasă repede", a precizat Drake, apreciind că aceasta va fi în convalescenţă "între şase şi opt săptămâni".

Nancy "Reagan are un moral ridicat. Este liniştită în special pentru că primeşte îngrijiri de la medici talentaţi, într-un spital de rang mondial numit în onoarea soţului său", a adăugat Drake.

Reagan a mai fost spitalizată o dată anul acesta. În februarie, ea a fost internată la Santa Monica, la vest de Los Angeles, pentru o suspiciune de fractură la şold.

Nancy Reagan, fostă actriţă care s-a căsătorit cu Ronald Reagan în 1952, l-a însoţit şi l-a protejat pe soţul său, care a fost diagnosticat cu Alzheimer în 1994, până la decesul acestuia în 2004, la vârsta de 93 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici