Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al lui Putin peste 100 de zile la rând

Disidentul rus Alexei Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al preşedintelui Vladimir Putin peste 100 de zile la rând. Discursul este difuzat într-un difuzor din închisoarea în care se află Navalnîi.

532 afișări
Imaginea articolului Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al lui Putin peste 100 de zile la rând

Navalnîi a fost obligat să asculte un discurs al lui Putin peste 100 de zile la rând

Criticul lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, a declarat că a fost forţat să asculte acelaşi discurs rostit de preşedintele rus timp de peste 100 de zile, potrivit Sky News. De asemenea, el a fost informat de autorităţile penitenciare că discursul va fi ascultat pe toată durata anului 2023 în scop educativ.

Liderul opoziţiei ruse, în vârstă de 47 de ani, a fost informat de către ofiţerii de penitenciar că discursul de 1 oră şi 46 de minute a fost difuzat zilnic în afara celulei sale, deoarece conţinea „instrucţiuni privind munca educativă".
În discursul, care a fost rostit în faţa Adunării Federale de la Moscova, preşedintele Putin susţine, printre altele, că „operaţiunea militară specială" din Ucraina a fost efectuată pentru a „elimina ameninţarea reprezentată de regimul neonazist".

În prezent, Navalny ispăşeşte o pedeapsă de 11 ani şi jumătate pentru mai multe acuzaţii, inclusiv fraudă. Luna trecută, el a fost dus în faţa instanţei, confruntându-se cu noi acuzaţii privind realizarea unei organizaţii extremiste. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi închis până la 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici