VIDEO  Nebunia unui client: după cearta cu managerul, a intrat cu maşina în hotel

Un client nemulţumit din Shanghai a declanşat haosul, după ce s-a certat cu managerul hotelului de lux Jinling Purple Mountain Hotel din Shanghai.

321 afișări
Imaginea articolului Nebunia unui client: după cearta cu managerul, a intrat cu maşina în hotel

Nebunia unui client: după cearta cu managerul, a intrat cu maşina în hotel

Conform presei locale, totul a pornit de la pierderea unui laptop. Bărbatul de 28 de ani s-a urcat în maşina lui sport şi a intrat în hotel, zdrobind uşile.

Intrat în hotel, bărbatul a început să conducă sălbatic prin hol, distrugând obiecte şi mobilier. În cele din urmă, s-a izbit din nou de uşă.

Personalul a spart geamurile maşinii, l-a tras pe clientul furios în afară şi l-a predat poliţiei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul cursei sale din interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici