Netanyahu, întâlnire cu Blinken: Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi „va fi zdrobit”

Benjamin Netanyahu a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă comună cu secretarul de stat al SUA, Anton Blinken, că Hamas ar trebui tratat „exact aşa cum a fost tratat ISIS”. Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, declară că Statele Unite vor susţine întotdeauna Israel, conform SkyNews.

248 afișări
Imaginea articolului Netanyahu, întâlnire cu Blinken: Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi „va fi zdrobit”

Benjamin Netanyahu, Facebook

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a primit vizita secretarului american de stat, Anton Blinken, iar cei doi au susţinut o conferinţă comună de presă unde SUA şi-a arătat susţinerea faţă de Israel.

Netanyahu susţine că gruparea Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi că „este mai rău decât ISIS” şi că aşa trebuie tratat. Premierul a mai spus că va fi învins de către forţele armate israeliene şi mulţumeşte sprijinului primit de la Washington.

Anton Blinken, secretar de stat ale Statelor Unite ale Americii, a prezentat susţinerea pe care SUA o are faţă de Israel şi că Israelul nu va fi niciodată singur.

„Mesajul pe care îl aduc Israelului este următorul: S-ar putea să fiţi suficient de puternici pentru a vă apăra singuri, dar atâta timp cât America există, nu va trebui niciodată să o faceţi”, a declarat Blinken.

Secretarul de stat a susţinut şi că în acest conflict trebuie protejaţi civilii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
netanyahu,
israel,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici