Netanyahu: Regimul iranian este mai slăbit decât se credea - VIDEO

Regimul iranian "este mai slăbit decât se credea", iar comunitatea internaţională trebuie să facă presiuni ca Teheranul să renunţe la programul său nuclear, a declarat, marţi, pentru postul de televiziune CNN, premierul israelian Benjamin Netanyahu.

15 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: Regimul iranian este mai slăbit decât se credea - VIDEO

Premierul israelian a participat la New York la un summit tripartit alături de preşedintele american Barack Obama şi de liderul Autorităţii Palestiniene Mahmoud Abbas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să cred că (membrii) comunităţii internaţionale înţeleg importanţa de a exercita presiuni puternice asupra Iranului. Există mijloace de a face presiune asupra acestui regim deoarece este slăbit", a precizat Netanyahu.

"Este mai slăbit decât credeam. Nu este sprijinit de popor", a adăugat premierul israelian, care a participat la New York la un summit tripartit alături de preşedintele american Barack Obama şi de liderul Autorităţii Palestiniene Mahmoud Abbas.

Prin programul său nuclear, Teheranul "ameninţă pacea mondială mai mult decât orice eveniment imaginabil", a afirmat premierul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici