„Nicio veste". După 15 zile, Cristian Molnar este în continuare dispărut

  • După două săptămâni de căutări, trupul lui Cristian Molnar, românul luat de apele râului Natisone, încă nu a fost găsit.
  • Între timp, ultimele apeluri telefonice ale fetelor sunt analizate cu atenţie.
Urmărește
2145 afișări
Imaginea articolului „Nicio veste". După 15 zile, Cristian Molnar este în continuare dispărut

„Nicio veste". După 15 zile, Cristian Molnar este în continuare dispărut

„Drone, elicopter, pompieri şi scafandri. Toţi sunt la Premariacco ca în fiecare zi". În localitatea din provincia Udine, timpul pare să se fi oprit la 31 mai, doar că de două săptămâni autorităţile îl caută pe Cristian Casian Molnar, ultimul dispărut în tragedia de la Natisone.

„Nicio veste", actualizează primarul, care urmăreşte zilnic evoluţia operaţiunilor.

Căutările trebuie să ţină cont de fluctuaţiile meteorologice din ultimele zile, ale căror consecinţe se reflectă şi în nivelul apei; în caz de vreme rea, cu greu se poate inspecta cu atenţie traseul. Dacă în ultimele zile operaţiunile s-au concentrat în zona dintre podurile Romano şi Orsaria, în ultimele ore patrulele s-au mutat în zona Manzano.

Între timp, Parchetul a ordonat anchete tehnice în cazul morţii Biancăi şi Patriziei şi al dispariţiei lui Cristian. Nu se cunoaşte natura anchetei, dar se presupune că au fost făcute pe telefonul mobil al Patriziei, cel de pe care au fost efectuate cele patru apeluri la 112. Telefonul a fost găsit încă perfect funcţional în râu în timpul căutării victimelor, potrivit Il Gazzettino.

Cei trei tineri se aflau pe o insulă de pietriş din mijlocul râului când apa a crescut. Au rămas blocaţi acolo, iar înregistrările video îi arată cum se îmbrăţişează pentru a evita să fie luaţi de apă. Tentativele de salvare au eşuat, iar cei trei tineri au fost luaţi de apă. Trupurile fetelor, Bianca şi Patrizia, au fost găsite nu departe de locul dispariţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici