Nicolas Sarkozy a petrecut o noapte fără probleme în spital

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a "petrecut o noapte fără probleme" la spitalul Val-de-Grace din Paris, unde a fost internat după o "sincopă de efort", a declarat un apropiat al şefului statului, confirmând că acesta va fi externat în "cursul zilei".

26 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy a petrecut o noapte fără probleme în spital

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sarkozy a petrecut o noapte bună, va ieşi din spital în cursul zilei", a declarat sursa citată.

"Preşedintele francez este supus ultimelor analize" şi s-a informat în legătură evenimentele recente, a adăugat sursa citată, care a precizat că, potrivit medicilor care îl îngrijesc, şeful statului a suferit o "sincopă de efort".

"Medicii vorbesc despre o «sincopă de efort». Este expresia pe care o foloseau ieri" (duminică), a precizat sursa citată.

Nicolas Sarkozy a fost internat duminică, după ce i s-a făcut rău în timp ce alerga.

Datele medicale în cazul lui Sarkozy sunt bune, susţine un ministru

Ministrul francez pentru Relansare, Patrick Devedjian, a dat asigurări luni dimineaţa, la o zi după internarea în spital a preşedintelui Nicolas Sarkozy, că "veştile de la corpul medical sunt bune" şi că şeful statului va fi externat în cursul zilei.

"Veştile de la corpul medical sunt bune, va fi externat azi", a declarat pentru RTL Devedjian.

"Nu îi stă în caracter să se menajeze. Are o expresie: adeseori oamenii îmi reproşează că fac prea mult, eu cred că nu fac suficient", a continuat el.

"Este adevărat că atunci când eşti preşedintele Republicii te dedici total ţării tale. Nu eşti în dispoziţia de a te menaja. Prin urmare, el se implică prea mult. Este hiperactiv, toată lumea vede acest lucru", a adăugat el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici