Nicolas Sarkozy, huiduit în timpul unei deplasări în sudul Franţei - VIDEO

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a fost huiduit, joi, în cursul unei deplasări la Bayonne, în sudul Franţei, manifestanţii adunându-se în faţa unui bar unde şeful statului era aşteptat.

510 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy, huiduit în timpul unei deplasări în sudul Franţei - VIDEO

Nicolas Sarkozy, huiduit în timpul unei deplasări în sudul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Manifestanţii au aruncat cu ouă în direcţia barului, iar poliţişti suplimentari au fost mobilizaţi pentru a se permite ieşirea lui Sarkozy.

Manifestanţii au strigat "Nicolas, pleacă", unii cerând un statut special pentru regiunea bască.

La miting au fost prezenţi şi activişti ai Partidului Socialist (de opoziţie), dar aceştia nu au luat parte la incidentele violente.

În cafenea, Sarkozy a denunţat "violenţele unei minorităţi", referindu-se la etnicii basci, considerând că astfel de acţiuni sunt "inadmisibile".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici