Nicolas Sarkozy, păzit de subofiţeri cu râie!

Trei subofiţeri din Garda Republicană franceză, care asigură paza preşedintelui Nicolas Sarkozy, au simptome de scabie.

145 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy, păzit de subofiţeri cu râie!

Nicolas Sarkozy, păzit de subofiţeri cu râie! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cazurile de scabie au fost diagnosticate "în perioada estivală de medicul Gărzii Republicane", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei franceze.

"Au fost luate imediat măsuri sanitare inclusiv în camerele unde sunt cazaţi militarii", precizează comunicatul.

Nu au fost înregistrate cazuri suplimentare în rândurile Gărzii Republicane, un corp subordonat Jandarmeriei care se ocupă de protecţia preşedintelui Franţei.

Potrivit unui document obţinut de AFP, Garda Republicană a semnalat patru cazuri de scabie în rândul militarilor detaşaţi la Palatul Elysée. De altfel, există speculaţii că boala ar fi fost luată chiar în palatul prezidenţial, din cauza condiţiilor insalubre.

"În fiecare zi, trebuie să ne îndeplinim misiunile cu mijloace derizorii, materiale învechite, sub presiunile sancţiunilor şi fără nicio recunoştinţă", susţin jandarmii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici