Nikki Haley, fost ambasador SUA la ONU, a scris "Termină-i!" pe o racheta israeliană. Sintagma este cunoscută din jocurile Mortal Kombat

Fostul ambasador al SUA la ONU, Nikki Haley, a vizitat un post militar israelian pentru a-şi arăta sprijinul faţă de operaţiunile Israelului împotriva grupării teroriste Hamas.

Urmărește
1089 afișări
Imaginea articolului Nikki Haley, fost ambasador SUA la ONU, a scris "Termină-i!" pe o racheta israeliană. Sintagma este cunoscută din jocurile Mortal Kombat

Nikki Haley, fost ambasador SUA la ONU, a scris "Termină-i!" pe o racheta israeliană. Sintagma este cunoscută din jocurile Mortal Kombat

Politiciana republicană a postat pe platforma X, fostul Twitter, imagini în care apare scriind mesajul „Termină-i! America iubeşte Israelul întotdeauna” pe o rachetă israeliană, adăugând în postarea sa: „rachetele erau destinate Hamas”.
 
„[SUA] sprijină Israelul. Astăzi, Israelul luptă împotriva duşmanilor SUA. Nu vă opriţi până când nu veţi câştiga", a declarat ea, în timpul vizitei sale alături de deputatul israelian Danny Danon. 
 
Sintagma "Finish them" este similară cu o replică cunoscută din jocurile Mortal Kombat în care învingătorul din ultima rundă a unui meci aplică adversarului învins o lovitură de final brutală. Îndemnat de crainicul care spune „Finish Him/Her”, jucătorii au la dispoziţie o fereastră scurtă de timp pentru a executa o Fatality prin introducerea unei combinaţii specifice de butoane, în timp ce sunt poziţionaţi la o anumită distanţă de adversar. Fatality şi derivatele sale sunt caracteristici notabile ale seriei Mortal Kombat şi au provocat un mare impact cultural şi controverse.
 
Danon, care este, de asemenea, un fost emisar ONU, a declarat că Haley a scris „pe un obuz în timpul unei vizite la un post de artilerie de la graniţa de nord”.
 
Vizita are loc pe fondul loviturilor asupra oraşului Rafah din sudul Gazei. Un oficial al agenţiei ONU pentru refugiaţii palestinieni, UNWRA, a declarat marţi pentru DW că bombardamentele asupra oraşului Rafah „au continuat [şi] s-au intensificat”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici