Ninsorile abundente perturbă transporturile din Germania pentru a doua zi consecutiv

Ninsorile abundente au perturbat şi joi, pentru a doua zi, transportul aerian, auto şi feroviar din Germania. La aeroportul din Frankfurt, peste 300 din cele aproape 1.000 de sosiri şi plecări planificate au fost anulate, notează Reuters.

1252 afișări
Imaginea articolului Ninsorile abundente perturbă transporturile din Germania pentru a doua zi consecutiv

Sursa foto: AP

Trenurile spre şi dinspre Paris au fost din nou anulate, a anunţat operatorul feroviar german Deutsche Bahn, iar pentru alte călătorii cu trenul ar putea apărea în continuare perturbări din cauza vremii.

Pe autostrăzile din centrul Germaniei s-au format ambuteiaje, potrivit poliţiei, care a precizat că degajarea drumurilor va dura şi le-a cerut şoferilor să evite deplasările inutile. Şoferii prinşi în blocajele lungi de kilometri întregi au primit băuturi calde şi pături de la Crucea Roşie.

Serviciul meteorologic german a avertizat că va mai ninge în cursul zilei de joi, fiind aşteptată zăpadă de până la 15 centimetri în unele părţi din sudul Germaniei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici