Noi arestări în cazul atacului terorist din Nisa

  • Autorităţile din Franţa au arestat încă trei suspecţi în ancheta privind atacul islamist din Nisa
  • Este vorba de trei presupuşi complici ai autorului atacului soldat cu trei morţi
  • În prezent, sunt în detenţie şase suspecţi în acest caz
108 afișări
Imaginea articolului Noi arestări în cazul atacului terorist din Nisa

Noi arestări în cazul atacul terorist din Nisa

Autorităţile din Franţa au arestat preventiv încă trei suspecţi în cadrul anchetei privind atacul islamist din Nisa, numărul persoanelor aflate în detenţie ajungând la şase, potrivit cotidianului Le Parisien.

Cei trei suspecţi au vârste de 25, 29 şi 63 de ani şi sunt acuzaţi de complicitate cu autorul atacului soldat cu trei morţi.

În prezent, în cadrul anchetei sunt în detenţie şase suspecţi.

Autorul atacului comis în Catedrala Notre-Dame din Nisa este un imigrant tunisian în vârstă de 21 de ani, Brayim A., ajuns în Franţa pe 9 octombrie trecând prin Italia. Individul nu a fost încă interogat, întrucât este în stare gravă.

Militantul islamist a ucis trei persoane şi a rănit numeroase altele în Catedrala Notre-Dame din Nisa. Individul a fost rănit de poliţişti şi este în arest preventiv. Autorităţile franceze consideră atacul act terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici