Noi confruntări între imigranţi şi poliţie, la frontiera dintre Grecia şi Macedonia

Confruntări între imigranţi şi forţele de ordine elene au izbucnit luni după-amiază la frontiera Greciei cu Macedonia, după ce mai mulţi extracomunitari au încercat să împingă un vagon de tren spre frontiera macedoneană, informează site-ul agenţiei Reuters.

737 afișări
Imaginea articolului Noi confruntări între imigranţi şi poliţie, la frontiera dintre Grecia şi Macedonia

Noi confruntări între imigranţi şi poliţie, la frontiera dintre Grecia şi Macedonia

Incidentele au avut loc luni după-amiază în zona punctului vamal Idomeni, la frontiera Greciei cu Macedonia.

Nicio persoană nu a fost rănită în altercaţia produsă luni.

Zeci de imigranţi au fost răniţi duminică în confruntări cu poliţia macedoneană tot în punctul de trecere de la Idomeni.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a denunţat acţiunile autorităţilor macedonene, catalogându-le drept "o ruşine pentru civilizaţia europeană".

Circa 10.000 de imigranţi extracomunitari sunt blocaţi de două luni la frontiera Greciei cu Macedonia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici