Noi detalii despre masacrul din Belgrad. Baiatul de 14 ani şi-a planificat atacul cu o lună înainte şi avea o listă cu copiii pe care dorea să îi ucidă

Noi detalii despre atacul armat din Belgrad în care au murit 8 copii şi un gardian. Atacatorul, elev al şcolii, şi-a a planificat acţiunile cu o lună înainte, cu o listă de copii pe care să-i vizeze şi cu detalii despre clasele în care urma să intre.

4681 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre masacrul din Belgrad. Baiatul de 14 ani şi-a planificat atacul cu o lună înainte şi avea o listă cu copiii pe care dorea să îi ucidă

Noi detalii despre mascacrul din Belgrad. Atacatorul de 14 ani şi-a planificat atacul şi avea o listă de copii pe care dorea să îi ucidă

Purtătorul de cuvânt al poliţiei spune că atacatorul a planificat atacul cu o lună înainte.

Suspectul avea o listă cu copiii pe care să îi ucidă şi a planificat în detaliu în ce săli de clasă va intra, a declarat purtătorul de cuvânt.

Elevul de doar 14 ani a întocmit un plan al intrării şi ieşirii din şcoală - găsit pe biroul său - şi a desemnat ţinte prioritare, spune poliţia.

Schiţa pare desprinsă dintr-un film de groază, adaugă purtătorul de cuvânt.

Atacatorul a folosit un pistol de 9 mm. Arma a fost luată din locuinţa tatălui său.

Ministrul Educaţiei din Serbia a precizat că există informaţii că suspectul a fost "o victimă a violenţei între colegi".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici