Noi detalii sfăşietoare despre românul care a murit în atacurile armate de la Hanau. „Venea de la serviciu, se oprise să-şi ia un suc”

  • Noi detalii ies la iveală despre românul ucis în Hanau
  • Tânărul de 23 de ani avea în România o iubită, cu care urma să locuiască în Germania
  • Informaţiile au fost făcute publice de către verişoara victimei
2758 afișări
Imaginea articolului Noi detalii sfăşietoare despre românul care a murit în atacurile armate de la Hanau. „Venea de la serviciu, se oprise să-şi ia un suc”

Sursa FOTO: Profimedia

Acesta obişnuia să îşi sune prietena de fiecare dată când se încheia programul de lucru.

„Iubita lui mi-a spus că el are foarte multe colete de dus, dar cum termină, imediat, o sună pe ea… nu a mai apucat să o sune pentru că ea mi-a zis că tot aştepta să o sune”, a spus ruda victimei, la postul de televiziune Antena3.

Acesta a declarat că tânărul se oprise să îşi cumpere de mâncare, atunci când a fost împuşcat de atentatori: „Venea de la serviciu, s-a oprit să îşi ia un suc sau o shaorma, din câte am înţeles”.

Tânărul era din localitatea Singureni, judeţul Giurgiu, şi se afla în Germania de 7-8 ani.

Un român, mai mulţi cetăţeni turci, un bulgar şi un bosniac se numără printre persoanele ucise în atacul armat comis în centrul orăşelului Hanau, la periferia oraşului Frankfurt.

Autorul atacului, un individ de 43 de ani, şi mama acestuia, în vârstă de 72 de ani, au fost găsiţi morţi de autorităţi joi dimineaţă, într-un apartament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici