Noi probleme de sănătate pentru Papa Francisc: "Am un pic de bronşită”

Papa Francisc are în continuare probleme de sănătate, după cum a comunicat vineri unui grup de francezi: "Aş vrea să citesc tot discursul, dar am o problemă, un pic de bronşită".

93 afișări
Imaginea articolului Noi probleme de sănătate pentru Papa Francisc: "Am un pic de bronşită”

Noi probleme de sănătate pentru Papa Francisc: "Am un pic de bronşită”

Suveranul Pontif, deşi cu o voce stinsă, a ţinut totuşi discursurile programate pentru cele două audienţe precedente.

Înainte de întâlnirea cu francezii, Papa Francisc ţinuse deja un discurs în faţa unei asociaţii de tineri, în care sublinia că: "Războaiele sunt rezultatul unor relaţii de putere prelungite, fără un început şi fără un sfârşit definit. Dar unde sunt aventurile îndrăzneţe, viziunile îndrăzneţe? Şi de la cine pot veni ele, dacă nu de la inimi tinere şi neînfricate, care primesc binele din ele însele şi cuprind Evanghelia aşa cum este ea, pentru a scrie noi pagini de fraternitate şi speranţă? Aceasta este profesia voastră, vocaţia voastră", le-a spus Papa tinerilor.

"Câte alte aspecte, cum ar fi economia, lupta împotriva foametei, producţia şi comerţul cu arme, problema climei, comunicarea, lumea muncii şi atâtea altele au nevoie de reînnoire şi creativitate. Vă încredinţez aceste vise ale unui bătrân, ceea ce sunt şi eu. Aici se spune bătrân", a spus el, comentând textul scris din faţa sa.

În ultimele luni, Papa a avut mai multe probleme de sănătate. Nu este prima dată când se confruntă cu probleme respiratorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici