Thailanda propune interzicerea consumului recreaţional de canabis, la 18 luni după legalizare

Noul guvern din Thailanda a lansat un proiect de lege care vizează interzicerea consumului recreaţional de canabis. Demersul apare la doar 18 luni după ce autorităţile thailandeze au legalizat activitatea. Thailanda devenea atunci prima ţară din Asia care permitea consumul de canabis.

402 afișări
Imaginea articolului Thailanda propune interzicerea consumului recreaţional de canabis, la 18 luni după legalizare

Thailanda propune interzicerea consumului recreaţional de canabis, la 18 luni după legalizare

Membrii noului Guvern au ajuns la putere la sfârşitul anului trecut, promiţând, printre altele, că vor înăspri regulile şi vor permite numai utilizarea medicală a canabisului.

Un proiect de lege a fost lansat în această săptămână de Ministerul Sănătăţii din Thailanda, care prevede amenzi uriaşe şi pedepse cu închisoarea de până la un an pentru cei care nu respectă prevederile legale în domeniu, potrivit CNN.

Thailanda a devenit prima ţară din Asia care a legalizat canabisul în iunie 2022. De atunci, mii de afaceri care comercializează canabis au apărut în ţară. De asemenea, au apărut cafenele tematice şi au fost organizate festivaluri dedicate canabisului, ceea ce a atras foarte mulţi turişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici