Noile restricţii anunţate de autorităţile din Paris. Barurile se vor închide în capitala Franţei

  • Barurile din Paris şi din suburbiile interioare se vor închide de marţi, 6 octombrie, a anunţat prefectul oraşlului.
  • Restaurantele vor rămâne deschise până la orele obişnuite cu un ”protocol sanitar mai strict.”
  • Piscinele, de asemenea, se vor închide.
291 afișări
Imaginea articolului Noile restricţii anunţate de autorităţile din Paris. Barurile se vor închide în capitala Franţei
Pentru a lupta împotriva Covid-19, barurile vor trebui să se închidă de marţi, 6 octombrie la Paris şi în suburbiile interioare, a anunţat luni, 5 octombrie, prefectul din Paris, Didier Lallement, adăugând că restaurantele vor rămâne deschise până la orele obişnuite cu un ”protocol sanitar mai strict,” notează Le Figaro.
 
Târgurile şi congresele vor fi, de asemenea, închise,” a adăugat prefectul. De asemenea, a fost anunţată limitarea numărului de persoane în centrele comerciale şi magazinele din Paris. "Am ales să fie restricţionat numărul persoanelor care se pot intersecta în marile centre comerciale, în magazinele mari", a spus el. Acestea ”vor trebui să primească maximum un client pentru patru m2”, a adăugat prefectul.
 
Acesta a mai anunţat că şi piscinele se vor închide. 
 
În ceea ce priveşte stadioanele şi terenurile de antrenament, ”toate echipamentele de exterior pot rămâne deschise cu condiţia de a aduna mai puţin de 1000 de persoane sau 50% din capacitatea lor maximă dacă este mai mică decât această cifră de 1000 de persoane”, a adăugat Didier Lallement.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici