Nouă morţi, în urma accidentului de metrou la Washington - GALERIE FOTO şi VIDEO

Nouă persoane au murit în coliziunea dintre două garnituri de metrou, luni, la Washignton, potrivit unui nou bilanţ stabilit marţi de compania exploatatoare, Washington Metropolitan Transit Authority (WMATA).

74 afișări
Imaginea articolului Nouă morţi, în urma accidentului de metrou la Washington - GALERIE FOTO şi VIDEO

Accidentul s-a petrecut la ora locală 17.00 (24.00 ora României) în zona de nord-est a metropolei, în apropiere de staţia Fort Totten, lângă limita dintre oraşul Washington şi statul Maryland, pe o porţiune a liniei care se află la suprafaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Printre persoanele decedate figurează mecanicul uneia dintre garnituri, Jeanice McMillan, în vârstă de 42 de ani, al cărei tren a lovit din spate un al doilea metrou care era oprit într-o staţie.

"Autorităţile au confirmat că cel puţin opt pasageri au murit în accident", a declarat WMATA într-un comunicat.

Accidentul s-a produs luni, la ora locală 17.02 (24.02 ora României), la o oră de vârf, pe o porţiune a liniei care se află la suprafaţă, în nord-estul metropolei.

Echipele de salvare au lucrat o parte din noapte pentru a decupa plafoanele trenurilor, în timp ce căutarea eventualelor cadavre a continuat marţi.

Primarul capitalei americane, Adrian Fenty, a declarat că acesta este "cel mai grav accident din istoria metroului din Washington".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici