Noul lider al mafiei siciliene, Cosa Nostra, a fost arestat de poliţia italiană

Poliţia italiană l-a arestat pe Settimo Mineo, noul lider al mafiei siciliene, cât şi pe alţi 45 membri ai organizaţiei de crimă organizată, în urma unei ample operaţiuni care a avut loc marţi, a anunţat vicepremierul Luigi Di Maio, informează site-ul agenţiei Reuters.

2049 afișări
Imaginea articolului Noul lider al mafiei siciliene, Cosa Nostra, a fost arestat de poliţia italiană

Noul lider al mafiei siciliene, Cosa Nostra, a fost arestat de poliţia italiană

Autorităţile au transmis că printre cei arestaţi marţi se numără Settimo Mineo, liderul familiilor mafiote din capitala Siciliei, Palermo, despre care se crede că a preluat recent funcţia de lider al mafiei siciliene, cunoscută cu numele Cosa Nostra.

Salvatore “Toto” Riina, liderul anterior al mafiei sciliene, a decedat anul trecut în închisoare, după aproape un sfert de secol în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat de comandarea mai multor zeci de asasinate, printre victime fiind şi magistraţi antimafie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici