Noul val de infecţii COVID din Franţa ar trebui să atingă vârful la sfârşitul lunii iulie

Noul val de infecţii COVID-19 din Franţa, alimentat de variantele noi ale bolii, ar trebui să atingă punctul culminant spre sfârşitul lunii iulie, a declarat joi Jean-Francois Delfraissy, principalul consilier ştiinţific al guvernului francez.

799 afișări
Imaginea articolului Noul val de infecţii COVID din Franţa ar trebui să atingă vârful la sfârşitul lunii iulie

Noul val de infecţii COVID din Franţa ar trebui să atingă vârful la sfârşitul lunii iulie

`Vârful nu este încă aici, acest vârf al infecţiilor va fi probabil pentru sfârşitul lunii iulie", a declarat Delfraissy pentru postul de radio RTL, conform Reuters.

"Apoi, varianta BA.5 va reapărea, dacă nu va fi depăşită de o altă variantă ...în toamnă", a adăugat el.

Franţa a raportat noi 124.724 de infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, faţă de 77.967 în urmă cu o săptămână.

De asemenea, guvernul francez a recomandat săptămâna aceasta ca oamenii să înceapă să poarte din nou măşti de protecţie în zonele aglomerate, în special în transportul public, pentru a contracara ultima creştere a numărului de cazuri de COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici