Număr record de arestări la graniţa SUA-Mexic. Peste 200.000 de oameni au încercat să treacă fraudulos frontiera

  • Autorităţile de frontieră americane au arestat 210.000 de migranţi în luna martie
  • Aceştia au încercat să treacă ilegal frontiera din Mexic
  • Este cel mai mare număr de arestări la nivel lunar din ultimele două decenii
2215 afișări
Imaginea articolului Număr record de arestări la graniţa SUA-Mexic. Peste 200.000 de oameni au încercat să treacă fraudulos frontiera

Sursa Foto -Hepta

Autorităţile de frontieră americane au arestat 210.000 de migranţi care încercau să treacă graniţa cu Mexic în luna martie.

Totalul din martie reprezintă o creştere de 24% faţă de aceeaşi lună a anului precedent, când 169.000 de migranţi au fost ridicaţi de la graniţă. Este doar  începutul unei creşteri a migraţiei care lasă mii de copii neînsoţiţi blocaţi în staţiile aglomerate de patrulare ale frontierei timp de zile în care aşteptă plasarea în adăposturi guvernamentale supra-aglomerate.

Biden, un democrat convins, s-a angajat să inverseze multe dintre politicile dure de imigrare ale predecesorului său republican, fostul preşedinte Donald Trump, dar s-a luptat atât din punct de vedere operaţional, cât şi politic cu un număr mare de obstacole.

Cei 210.000 de migranţi arestaţi în martie, o cifră făcută publică într-un dosar de judecată vineri seara, este cel mai mare total lunar înregistrat din februarie 2000, conform statisticilor Vamale şi Protecţiei Frontierelor din SUA care datează din 2000.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici