Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 170.508 în Germania

Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a ajuns la 170.508, au arătat marţi datele Institutului pentru boli infecţioase Robert Koch (RKI), potrivit Reuters.

3923 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 170.508 în Germania

Numărul cazurilor de coronavirus au ajuns la 170.508 în Germania

Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a crescut cu 933 până la 170.508, iar decesele au crescut cu 116 până la 7.533.

În Europa, Germania a fost dată exemplu privind modul de gestionare a unei epidemii, dar coeficientul de contagiere a depăşit din nou cifra 1 pentru a doua zi consecutiv, conform Institutului Robert Koch (RKI), în care funcţionează centrul german pentru combaterea epidemiei.

Coeficientul de contagiere era la nivelul de 0,65 joi, iar autorităţile au început relaxarea restricţiilor. Cancelarul Angela Merkel a declarat că cetăţenii "îşi pot permite să aibă puţin curaj", însă a avertizat că "lucrurile nu trebuie scăpate de sub control".

Institutul Robert Koch a comunicat că există "un anumit grad de incertitudine" în privinţa celor mai noi estimări, subliniind că această creştere a coeficientului de infectare "necesită urmărirea cu atenţie a situaţiei în următoarele zile"

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici