Numărul persoanelor rănite în urma protestelor de la Beirut a depăşit 300

Peste 300 de persoane au fost rănite în urma protestelor de amploare de sâmbătă seara din capitala Libanului, Beirut, au informat autorităţile din domeniul medical, citate de site-ul agenţiei de presă Reuters.

823 afișări
Imaginea articolului Numărul persoanelor rănite în urma protestelor de la Beirut a depăşit 300

Numărul persoanelor rănite în urma protestelor de la Beirut a depăşit 300

Acesta este cel mai ridicat număr de persoane rănite într-o singură zi de la declanşarea, în luna octombrie a anului trecut, a protestelor antiguvernamentale din Liban.

Crucea Roşie a anunţat că a tratat 220 de persoane rănite sâmbătă seara, 80 dintre acestea necesitând spitalizare, iar Protecţia Civilă a anunţat că a oferit ajutor medical pentru alte 114 persoane.

Cetăţenii sunt nemulţumiţi de faptul că, după ce premierul Saad al-Hariri şi-a anunţat demisia în octombrie, clasa politică nu a reuşit să ajungă la un acord privind formarea unui nou guvern şi nici să prezinte un plan privind redresarea economiei ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici